Robuust, authentiek en extra duurzaam

Een openbare ruimte die nét even ánders is. Die mensen een bijzonder gevoel geeft doordat straten, pleinen en paden iets oorspronkelijks hebben, rust en authenticiteit uitstralen. Dit soort mooie ambities leent zich bij uitstek voor de unieke Linge® grootformaat straatbakstenen van Vandersanden.
 
Doordat de stenen groter zijn dan de bekende standaardformaten, wordt het straatbeeld robuuster en ontstaat er meer rust. Bovendien geeft het Linge® formaat minder onderhoud: er zijn immers minder voegen. Last but not least zorgen de speciale eigenschappen van de stenen voor extra duurzaamheid.

Groots in vier uitvoeringen

Linge® formaat 60/80

Linge® formaat 60/80

De grotere variant op het waalformaat.
Linge® formaat 80/60

Linge® formaat 80/60

Krachtig met minder grondstoffen.
Linge® formaat 80/70

Linge® formaat 80/70

Met verjonging tegen afsplinteren.
Linge® formaat 80/80

Linge® formaat 80/80

Robuust, ultiem hergebruik.

Meer ontwerpvrijheid

De unieke Linge®formaat straatbakstenen zijn leverbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Door varianten onderling te combineren en/of te combineren met klassieke formaten zetten ontwerpers het straatbeeld nóg mooier naar hun hand. Robuust, gevarieerd en functioneel.

Vormbak en strengpers

Linge® formaten zijn leverbaar in vormbak en strengpers uitvoering. De Linge® formaat vormbak stenen hebben een robuuste en meer natuurlijke vorm en zijn ook getrommeld leverbaar. De strakke Linge® formaat strengpers stenen nemen weinig water op, zijn daardoor extreem hard en zijn zowel glad, geschaafd als bezand leverbaar.