×

Laat je inspireren door onze realisaties en toekomstbouwers. Ontdek het nieuwe Vandersanden.

 

 

Concrete oplossingen tijdens de Water in de Openbare ruimte

 

Voor het derde jaar op rij is in Expo Houten de beurs Water in de Openbare Ruimte. Een beurs die speciaal in het teken staat van de klimaatverandering. Geen overbodige luxe, want de voorspellingen liegen er niet om. En recente ontwikkelingen als een gemeentelijke klimaat-stresstest uit het Deltaplan geven des te meer de noodzaak tot actie aan.

Bezoek daarom onze stand 2.042 en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

 

Minder wateroverlast, hoogwaardig straatbeeld

Gemeente Apeldoorn was de eerste, in co-creatie ontwikkelden we Drainflow®. Een unieke waterpasserende straatbaksteen met maximale ontwerpvrijheid in de onderbouw. Inmiddels zijn meerdere projecten gerealiseerd. Zelfs in het kleigrond rijke Zevenbergen. Op onze stand zult u live de werking van Drainflow® ervaren en vertellen we alle ins & outs uit de praktijk.

 

 

Direct registreren

Meer dan 120 exposanten, verscheidende keynotes en lezingen. Water in de Openbare Ruimte is dé plek waar u tot nieuwe inzichten en oplossingen op gebied klimaatadaptatie komt.

Samen met u willen we nog fraaiere en meer toekomstbestendige openbare ruimte creëren. Klaar zijn voor de klimatologische storm hoort hier zonder meer bij. Daarom bent u tijdens de beurs Water in de Openbare Ruimte van harte welkom op onze stand 2.042.

 

Bylandt en HUWA


Begin dit jaar hebben Bylandt en HUWA de handen ineen geslagen. Als onderdeel van de Vandersanden Group zijn we de grootste en meest vooruitstrevende baksteenfamilie in Europa. Onder één dak kunt u nu uw keuzes maken uit een compleet assortiment vormbak of strengpers bestrating.
 
Vandersanden Group is al meer dan 90 jaar een ondernemend familiebedrijf dat gedreven wordt door innovatie, vakmanschap, vertrouwen en respect. Dagelijks werken meer dan 600 medewerkers in 9 productielocaties aan de mooiste en meest duurzame keramische producten.

 

>Assortiment Bylandt   >Assortiment HUWA