×

Laat je inspireren door onze realisaties en toekomstbouwers. Ontdek het nieuwe Vandersanden.

Overzicht

Vandersanden sluit zich aan bij de Stichting Gevelgarantie

21/01/2019

De Stichting Gevelgarantie biedt financiële en bouwtechnische zekerheid voor het product gevelisolatie door uitgebreide kwaliteitszorg te koppelen aan een garantieverzekering. Mocht er binnen de garantietermijn schade optreden aan gevelisolatieprojecten die onder haar garantieregeling vallen, dan zorgt Stichting Gevelgarantie voor herstel van de schade of voor vervanging. Hiermee wil het onafhankelijke fonds ook opdrachtgevers overtuigen van de kwaliteit en de vele interessante toepassingen van gevelsystemen. Dit betekent dat Vandersanden voor het E-Board® gevelisolatiesysteem een garantie van 10 jaar kan afgeven.

Peter Delsing, Directeur Vandersanden Bricks en Brick Solutions Nederland: “de toetreding is voor ons nog een stap verder in de borging van onze kwaliteit, we zijn hier erg blij mee. De Stichting Gevelgarantie is een stichting met jarenlange ervaring en kennis in de stuc wereld. We kunnen nu ook E-Board® met keramische baksteenstrippen in combinatie met stucwerk in één verzekering onderbrengen.”

Op dinsdag 8 januari ondertekenden Gerard Troost (Directeur Stichting Gevelgarantie) en Peter Delsing (Directeur Vandersanden Bricks en Brick Solutions Nederland) samen het contract.

Vandersanden – het mooiste maak je samen