×

Laat je inspireren door onze realisaties en toekomstbouwers. Ontdek het nieuwe Vandersanden.

Nieuws

Nieuwsoverzicht

LNG-wagens van Brauer Grondverzet & Transport
26/08/2019

Brauer Grondverzet & Transport, Vandersanden en Shell hebben de handen in elkaar geslagen om het transport van kleidelen van Duitsland naar Kessel te verduurzamen. Het initiatief komt van Brauer Grondverzet & Transport. Algemeen directeur Michel Sabella: “Twee kiepwagens waren aan vervanging toe en wij wilden die gelegenheid benutten om over te stappen op LNG-wagens. Dat kunnen we niet alleen, daarvoor hebben we de steun van Vandersanden en Shell nodig.”

>
11/06/2019
Op zondag 23 juni (her)openen wij onze volledig vernieuwde inspiration area/ showroom in Spouwen.
Kom langs en maak kans op mooie prijzen! Meer info? Klik verder.
>
Visulaisatie Euroscoop Amsterdam
26/04/2019
Twaalf zalen met in totaal 2.500 stoelen en een isolerend jasje met E-Board® moeten straks een half miljoen mensen per jaar laten genieten van een breed filmaanbod op een A-locatie in Amsterdam-Noord.
>
BRL 1336
23/04/2019

Tijdens Building Holland werd op woensdag 10 april de nieuwe BRL 1336 (speciaal voor cementgebonden verlijming van keramische strippen, betonstrippen en natuursteen op een EPS ondergrond) gepresenteerd. Deze werd door Adnan Bektesevic, directeur Insula Certificatie overhandigd aan Jan Harms, voorzitter van het KGS (Kenniscentrum Gevelisolatie Steenstrips).

>

Pagina's