×

Laat je inspireren door onze realisaties en toekomstbouwers. Ontdek het nieuwe Vandersanden.

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Energieneutraal door middel van samenwerking "Michel Degen, Directeur Straat Nederland"
10/04/2020
Het is een prachtig streven: lokaal net zoveel duurzame energie opwekken als inwoners, bedrijven, instellingen nodig hebben. Dat gaat gebeuren op het Gelders Eiland. Duurzame energie van, voor en door bewoners en ondernemers. En het leuke is dat Steenfabriek Vandersanden, Wezendonk Zand en Grind, BKC en woningcorporatie Vryleve het plan steunen. Daarnaast denkt de University of Applied Science (voorheen Hogeschool Arnhem-Nijmegen) actief mee.
>
Gevelbescherming tegen vervuiling en vergipsing met geïmpregneerde bakstenen van Vandersanden
28/01/2020

Spouwen-Bilzen, 28 januari 2020 - Baksteenproducent Vandersanden biedt als allereerste bedrijf op grote schaal dé oplossing tegen het fenomeen van witte uitslag op de gevel (zoutuitbloeiingen en vergipsing), en zorgt tegelijk voor betere bescherming tegen vervuiling. Het gaat om geïmpregneerde bakstenen, een unieke techniek die gevelstenen waterafstotend maakt. Op deze manier blijven gevels langdurig mooi.

>
Ondernemers Gelders Eiland tekenen Energieverbond.
17/10/2019
‘Onze droom: een duurzaam energielandschap, van, voor en door burgers en bedrijven’ 
Op de dag van de duurzaamheid, donderdag 10 oktober 2019, zetten zeven partijen hun handtekening onder “’t Eilands Energieverbond” een plan voor een Duurzaam Gelders Eiland.
>
Vandersanden wordt hoofdaandeelhouder van keramische specialiteiten-fabriek St. Joris
30/09/2019

St. Joris Keramische Industrie is Europa’s grootste producent van keramisch geglazuurde stenen. Om de toekomstplannen van het bedrijf te garanderen, zocht St Joris aansluiting bij een partner die over voldoende middelen en marktkracht beschikt. Zo kwamen ze bij Vandersanden Group terecht.

>

Pagina's