×

Laat je inspireren door onze realisaties en toekomstbouwers. Ontdek het nieuwe Vandersanden.

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Vandersanden sluit zich aan bij de Stichting Gevelgarantie
21/01/2019
De Stichting Gevelgarantie biedt financiële en bouwtechnische zekerheid voor het product gevelisolatie door uitgebreide kwaliteitszorg te koppelen aan een garantieverzekering.
>
Bezoek ons op stand D3.D072
03/10/2018
De Vakbeurs Energie is gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Ontdek de mogelijkheden voor nieuwbouw, renovatie en transformaties met E-Board® op onze stand D3.D072.
>
Maggie goes to Cameroon
21/08/2018
Het ‘Maggie goes to’-programma is een non-profit afdeling van DMOA architecten (Heverlee, BE). Het doel is om kleinschalige bouwprojecten uit te rollen met innovatieve oplossingen in moeilijk bereikbare of conflictgebieden voor vluchtelingen en achtergestelde bevolkingsgroepen. 
>
02/05/2018

Deloitte Private en Econopolis kozen op vrijdag 27 april Vandersanden als één van de zeven Belgische Best Managed Companies. Samen met CE+T, EASI, E.D.&A., LVD, Protime en Vanbreda Risk & Benefits wordt Vandersanden erkend als Belgische privéonderneming die erin slaagt om een heldere strategie, sterke competenties, betrokkenheid bij het bedrijf en duurzame groei te combineren.

>

Pagina's