Baksteen – de duurzame oplossing 

Baksteen is een product met enorm veel voordelen. Bakstenen zijn natuurlijk, van goede kwaliteit en ze zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Het is een eerlijk natuurproduct, gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen.

Tevens is baksteen ontzettend duurzaam in alle fasen van de levenscyclus. Tijdens de constructiefase van grondstofgebruik tot het productieproces en de verpakking. In de gebruiksfase door comfort, onderhoud, flexibiliteit en veiligheid en bij de sloop door hergebruik en recycling van bakstenen.

Vandersanden Group biedt een grote collectie bakstenen aan in allerlei kleuren en formaten. Wilt u bakstenen kopen, dan bent u bij Vandersanden Group aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij helpen u graag persoonlijk verder.
 

Laatste nieuws

05/09/2017
Vandersanden Group gaat samen met start-up Joseph Bricks in Maasmechelen (België). Daarmee haalt Vandersanden het meest innovatieve productieproces voor in de mal gevormde baksteenstrips in huis, waarbij meer dan 50 % grondstoffen en energie wordt bespaard.