STEENSTRIPS: MECHANISCH GEZAAGD VAN GEVELSTENEN

Bakstenen van 2cm dikte met uitzicht van gewoon metselwerk.

Gezaagde steenstrips

Steenstrips zijn 2cm dikke schijfjes gezaagd van originele gevelstenen en hebben daarom dezelfde eigenschappen als de gevelstenen in het kader van de Belgische Benor en Europese CE-normering. Ze zijn bovendien licht van gewicht en erg handig om te verwerken. 

De geringe dikte heeft bij plaatsing op uw buitengevel het voordeel dat de normale detaillering van ramen en deuren behouden blijft. Daardoor hebt u geen hoge aanpassingskosten. Bij plaatsing op binnenmuren verliest u door de geringe dikte minder ruimte. Gevoegd hebben steenstrips hetzelfde uitzicht als gewoon metselwerk met volle gevelstenen. 

Renoveren met steenstrips

Steenstrips zijn uitstekend te combineren met isolatiepanelen en zorgen voor een perfecte isolatieschil rondom de woning. Ontdek E-Board, het isolatiesysteem in combinatie met steenstrips. Met E-Board isoleert u uw woning en krijgt u tegelijkertijd een gloednieuwe gevel.

ECO-baksteenstrips:

In een mal gevormde steenstrips voor een duurzame toekomst.
 

Ruime kleurkeuze in gezaagde baksteenstrips

Het volledige assortiment gevelstenen is verkrijgbaar als gezaagde steenstrip. Maak uw keuze uit het ruime assortiment. 

Bekijk alle kleuren

Laat u inspireren!

Benieuwd naar de eindeloze creatieve mogelijkheden van baksteenstrips? 

Bekijk onze realisaties

 

Vragen?

Heeft u vragen of heeft u advies nodig bij uw project? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven advies op maat.

Contacteer ons